måndag

Idag(alltså igår men jag har inte hunnit skriva färdigt det här inlägget) hade jag och Martin vårt episka ettårsfirande. På riktigt.
Det blev fina presenter på morgonkvisten. Martin fick två fina koftor i turkost och lila, coconut body butter/lip balm och en Hasse & Tage-box. Jag fick en ypperligt fin läderdatorväska som jag dreglat över i flera månader, som även var fylld med PEENER BUGGER(butter), Hershey's Syrup och Cinnamon POP TARTS! OMG.

(måndag nu)

Snabba versionen.  Det blev epic BRUNCH på MODERNA med spanskt DALÍ-tema. Hur gott som helst. Med utsikt mot kajen LOL.
Sen promenerade vi runt på Östermalm och pratade musik under ett träd bredvid Kungliga Bibblan. Sen träffade vi Martins fagra päron och såg KILLINGGÄNGET på DRAMATEN. Fett epic. Fett seriöst. Vi satt i mitten, första rad, på första balkong. Martin hade Ingmar B's plats.
Sen blev det en fantabulöst MEGACOOL middag på PA & KOMPANI med päronen och respektive bästisar. Det blev grillad gös och myspretentiös konversation kring Killinggängets psykologiska innanmäte, iransk revolution, matfotografi och världen i det stora hela. Blev officiellt ett stort fan av vuxna människor.
Sist blev det långpromenad hem till Västgötagatan medan det duggade lite.

Vi är kära, glada och stundtals irriterade på varandras hygienvanor. Martin är fortfarande bäst, ingen protest, trots dessa 12 månader som innefattat milslånga avstånd, lögn, svek, hippies i dalarna, poliser, krossade tallrikar, smutsiga toaskålar, preggos, svett, blod och dalande blodsockernivåer.

!!!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida